arrow_drop_up arrow_drop_down
De mindset academie team

Onze missie

Onze missie is het waarmaken van jouw potentieel. Wij richten ons daarbij op sporters en high potentials. Jij bent in onze ogen een high potential op het moment dat je ambities hebt en bereid bent om deze waar te maken. Voor de doelgroep sporters richten wij ons zowel op recreatief, competitief als topsport niveau. Je bent iemand die beter wil presteren, of je presteert al heel goed maar je voelt dat er meer in zit. In dit proces lopen veel mensen tegen problemen aan. Het niet hebben van een helder doel, het ontbreken van focus, een te laag energieniveau, onvoldoende rust of ontspanning, afleidingen en obstakels belemmeren jou op weg naar je doel. Tegen bovenstaande punten zijn wij allemaal persoonlijk aan gelopen, met alle bijbehorende frustraties... Daarom zijn wij als team bij elkaar gaan zitten, en hebben we onze persoonlijke ervaringen gecombineerd met onze achtergronden. Wij hebben allemaal een achtergrond in zowel de (top)sport als psychologie. Ook hebben wij ervaring als coach, trainer, of als (sport-en prestatie)psycholoog. Peter is daarnaast gespecialiseerd in NLP en heeft daarin de hoogst mogelijke opleiding afgerond. Deze combinatie aan verschillende achtergronden maakt ons uniek, waardoor we jou naar the next level kunnen brengen. Met onze ervaring willen wij jou helpen om jouw potentie waar te maken, zodat je niet dezelfde fouten als ons hoeft te begaan.  

Het Team

De Mindset Academie Peter

Peter Starke 

Trainer & Coach NLP, Trainer C-licentie tennis, jarenlange ervaring als coach binnen de topsport. 

Coen Stehouwer

Sport-en prestatiepsycholoog, Psycholoog, Trainer B-licentie tennis, ACT Coach. 
De Mindset Academie Jelle

Jelle van Haaren 

Sportpsycholoog VSPN i.o. Arbeids-en organisatiepsycholoog & Coach
Logo Njord review mindset sportpsycholoog
"De Mindset Academie heeft bij ons echt kunnen helpen. Op een laagdrempelige en interactieve manieren hebben zij ons mentale tools geboden, waardoor we ons nu beter voorbereiden op wedstrijden''.
Koninklijke Studenten Roeivereniging Njord 

Vergeet niet ons gratis e-book te downloaden! 

In ons gratis -ebook vind je één van de eerste stappen richting een sterkere mindset, namelijk het stellen van doelen. In dit werkboek leggen we uit waarom je doelen niet smart moet stellen, maar welke manier er beter werkt. In tegenstelling tot veel tips en adviezen, is dit werkboek zo ontworpen dat je de geleerde informatie direct kan toepassen in de praktijk. Download het werkboek dus nu snel en voorkom dat je deze misloopt. 
50%
Je bent er bijna...
Download nu
mindset ebook doelen stellen
Wij gebruiken cookies