De mindset academie team

Het team

Wij zijn Jelle, Coen en Peter van De Mindset Academie. Het is onze missie om 'het mentale' praktisch en toegankelijk te maken voor sporters. Dit doen wij omdat wij geloven dat mindset de basis is voor prestaties en plezier in sport en het leven. Door middel van het schrijven van blogs, videos, het maken van cursussen, het geven van coaching en het laten groeien van onze mindset community willen we jou verder helpen. Dat doen we op een laagdrempelige manier, waarbij wij maatwerk als uitgangspunt hebben. Wij combineren principes vanuit de topsport, positieve psychologie, NLP en de wijsheden van het stoïcisme. Onze verschillende achtergronden en onze ervaring in de sport maken dat wij goed kunnen aansluiten bij jouw specifieke situatie. Wij weten namelijk dat jij meer kan dat je denkt. Wij staan voor groei, verbinding, professionaliteit, autonomie, humor en respect.  

De mindset academie team

Over de eigenaren van De Mindset Academie

Jelle van Haaren (links op foto) ontdekte tijdens zijn studie Psychologie aan de Universiteit Leiden dat er een wetenschap bestaat over de psychologie van presteren. Sindsdien raakt hij niet uitgepraat over dit onderwerp. Door middel van intensieve cursussen, stages en opleidingen heeft hij die wetenschappelijke kennis in de praktijk toegepast bij studenten en (top)sporters. Zijn specialisaties zijn perfectionisme en faalangst. Los van zijn geliefde katten gaat zijn aandacht uit naar de coaching calls en schrijft hij daarnaast over diverse onderwerpen op het gebied van mindset. 


Coen Stehouwer (midden op foto) was 17 toen hij geïnteresseerd raakte in alles wat met persoonlijke ontwikkeling te maken had. Na het lezen van talloze boeken en het afronden van verschillende cursussen rondde hij de Master sport-en prestatiepsychologie af aan de Universiteit van Amsterdam. Naast sport, psychologie en coaching groeide zijn interesse in het ondernemerschap. Zijn ervaring ligt bij het coachen van ambitieuze sporters om hen te helpen duurzaam te presteren en bij mensen die terugkomen uit een burnout, óf daar naar toe dreigen te gaan. Binnen De Mindset Academie houdt hij zich - naast het maken van de meest droge grappen - bezig met de strategie, de website en het geven van coaching.


Peter Starke (rechts op foto) ging zich na de pedagogische - en sportacademie specialiseren in tennis. Na hoofdtrainer van onder andere de grootste club van Nederland te zijn geweest heeft hij 

17 jaar voor de KNLTB gewerkt in diverse functies (regiocoach, coach junior Daviscup). Peter is binnen het team de 'ervaren rot' die in zijn carrière vele drempels (persoonlijk en zakelijk) is tegengekomen  en zich gaandeweg is gaan ontwikkelen in mindset. Peter heeft de hoogste opleidingen binnen de NLP afgerond en zijn specialisatie is (top)sport en NLP. Zijn motto is: mensen helpen het zelf te doen. Binnen De Mindset Academie is Peter de shining star achter de camera of bij live workshops en trainingen.

Logo Njord review mindset sportpsycholoog
"De Mindset Academie heeft bij ons echt kunnen helpen. Op een laagdrempelige en interactieve manieren hebben zij ons mentale tools geboden, waardoor we ons nu beter voorbereiden op wedstrijden''.
Koninklijke Studenten Roeivereniging Njord 

Vergeet niet ons gratis e-book te downloaden! 

In ons gratis -ebook vind je één van de eerste stappen richting een sterkere mindset, namelijk het stellen van doelen. In dit werkboek leggen we uit waarom je doelen niet smart moet stellen, maar welke manier er beter werkt. In tegenstelling tot veel tips en adviezen, is dit werkboek zo ontworpen dat je de geleerde informatie direct kan toepassen in de praktijk. Download het werkboek dus nu snel en voorkom dat je deze misloopt. 
50%
Je bent er bijna...
Download nu
mindset ebook doelen stellen
arrow_drop_up arrow_drop_down