Onze Mindset Cursussen

zenuwen-gratis-online-cursus

Je zenuwen de baas

Leer in deze volledig gratis cursus hoe jij de baas kunt worden over je zenuwen, zodat ze jou niet meer belemmeren
mindset cursus online

De Mindset Fundamentals

Ontdek de basisfundamenten van een sterke mindset


mindset online cursus

Mentale Weerbaarheid

Van kwetsbaar naar weerbaar. Leer effectief omgaan met tegenslagen en vergroot je mentale weerbaarheid

Meer over deze cursussen lees je hieronder

zenuwen-gratis-online-cursus

Je zenuwen de baas

Iedereen herkent en heeft ze: zenuwen. Maar in het éne geval werken zenuwen vóór je, terwijl ze in andere situaties je juist sterk belemmeren. Misschien zijn zenuwen zelfs de reden geweest dat je bepaalde dingen bent misgelopen, en dat is zonde... In deze gratis cursus leer je hoe jij de baas kunt worden over je zenuwen, zodat ze jou niet langer meer belemmeren.  

mindset online cursus

De Mindset Fundamentals

De Mindset Fundamentals is een zesweeks programma om jou de basis te geven voor het leven naar jouw maximale potentie. In zes weken zet je de eerste stappen naar meer rust, zelfvertrouwen en energie. Je leert de basis van een goede focus, doelen stellen, zelfvertrouwen, gewoontes en van rust en herstel. 

mentale weerbaarheid

Van Kwetsbaar naar Weerbaar

In deze cursus leer je je mentale weerbaarheid te vergroten. Je leert effectief met tegenslagen om te gaan en je vergroot je mentale veerkracht. Reken af met onrust, vermoeidheid, passiviteit en onzekerheid en zet stappen naar rust, ontspanning, energie en actie. 

De cursus 'je zenuwen de baas' heeft een goede theoretische onderbouwing. Ook zitten er goede praktische oefeningen in die je direct kunt gebruiken! Ik raad de cursus zeker aan. 
mindset review Tjerk Bogstra
Tjerk Bogstra

De Mindset Fundamentals heeft mij onwijs geholpen om effectiever te zijn. Ik heb nu meer rust en heb bepaalde gewoontes weten te veranderen. Ik ben heel enthousiast!


online mindset cursus review guus rijkhoek
Guus Rijkhoek

Ik heb veel tips meegekregen die ik vrijwel direct heb kunnen toepassen. Het prettige hiervan is dat ze zowel voor mijzelf als voor mijn werk direct toepasbaar zijn. Zo heb je echt een win-win situatie! 

mindset cursus online review bart brons

Bart Brons

arrow_drop_up arrow_drop_down