arrow_drop_up arrow_drop_down

Onze Mindset Cursussen

zenuwen-gratis-online-cursus

Je zenuwen de baas

Leer in deze volledig gratis cursus hoe jij de baas kunt worden over je zenuwen, zodat ze jou niet meer belemmeren
mindset online cursus

De Mindset Fundamentals

Ontdek de basisfundamenten van een sterke mindset


online mindset cursus high performance fundamentals

High Performance Trainer Fundamentals

Verbeter je mindset als trainer en wordt een betere coach

Meer over deze cursussen lees je hieronder

zenuwen-gratis-online-cursus

Je zenuwen de baas

Iedereen herkent en heeft ze: zenuwen. Maar in het éne geval werken zenuwen vóór je, terwijl ze in andere situaties je juist sterk belemmeren. Misschien zijn zenuwen zelfs de reden geweest dat je bepaalde dingen bent misgelopen, en dat is zonde... In deze gratis cursus leer je hoe jij de baas kunt worden over je zenuwen, zodat ze jou niet langer meer belemmeren.  

mindset online cursus

De Mindset Fundamentals

De Mindset Fundamentals is een  zesweeks programma om jou de basis te geven voor het leven naar jouw maximale potentie. In zes weken zet je de eerste stappen naar meer rust, zelfvertrouwen en energie. Je leert de basis van een goede focus, doelen stellen, zelfvertrouwen, gewoontes en van rust en herstel. 

online mindset cursus high performance fundamentals

High Performance Trainer Fundamentals

De High Performance Trainer Fundamentals is een  zesweeks programma om jou de basis te geven om als trainer jouw mindset een flinke boost te geven. In zes weken zet je de eerste stappen naar meer rust, zelfvertrouwen en energie. Je leert de basis van een goede focus, doelen stellen, zelfvertrouwen, gewoontes en van rust en herstel. Je zult in staat zijn deze principes op jezelf toe te passen, én om deze basisfundamenten over te dragen naar jouw leerlingen. 

Graag wil ik mijn complimenten geven over de cursus “Je Zenuwen de Baas”. Door theorie en praktijk af te wisselen zit er een fijne flow in het programma. Zo heb ik geleerd om zenuwen te leren trainen.
review zenuwen gratis cursus
Han Derksen 

De Mindset Fundamentals heeft mij onwijs geholpen om effectiever bij te dragen in mijn organisatie. Ik heb zelf meer rust en heb bepaalde gewoontes weten te veranderen. Ik ben heel enthousiast!

online mindset cursus review guus rijkhoek
Guus Rijkhoek - Human Partners BV

Ik heb veel tips meegekregen die ik vrijwel direct heb kunnen toepassen. Het prettige hiervan is dat ik ze op mezelf maar ook aan mijn spelers kan meegeven. Zo heb je echt een win-win situatie! 

mindset cursus online review bart brons

Bart Brons - Landskampioen Eredivisie Gemengd

Wij gebruiken cookies